Garantie

14 dagen tevredenheidsgarantie
Indien u na ontvangst van de levering, niet tevreden bent met uw bestelling. Dan kunt u uw bestelling binnen 14 kalenderdagen na levering ongebruikt en zonder opgave van reden aan ons retourneren. Colhos zal na ontvangst van uw bestelling het aankoopbedrag aan u terugstorten. Houdt u er wel rekening mee dat de verzendkosten voor het retourneren voor eigen rekening zijn.

Instructies voor uw retourzending
1. Dien uw retouraanvraag in via info@colhosswitchesandsockets.com. Na goedkeuring van uw retourzending ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail met daarin de retourinstructies, inclusief retourlabel en retournummer.
2. Vul na bevestiging het retourformulier volledig in en stuur het samen met uw bestelling terug naar Colhos. Wij zullen vervolgens uw retourzending verwerken. Ontvangen wij een retourzending zonder retourformulier? Dan kunnen wij helaas uw retourzending niet accepteren.
3. Indien u gebruik maakt van de 14 dagen tevredenheidsgarantie dan storten wij het aankoopbedrag terug nadat het retourzending bij ons in goede orde is ontvangen. Heeft u betaald met creditcard? Dan zullen wij u het aankoopbedrag crediteren op uw creditcard. De restitutie hiervan vindt binnen 30 dagen plaats, nadat u de producten heeft geretourneerd.

Garantieperiode
Wij vinden het vervelend als een product niet naar behoren werkt of defect is. Wij geven op al onze producten 1 jaar garantie na de aankoopdatum. U kunt binnen deze termijn uw producten kosteloos aan ons retourneren wanneer het product niet naar behoren werkt.
De garantie is m.u.v. externe of interne defecten die door eigen toedoen zijn ontstaan, zoals:
• Krassen/beschadiging bij montage
• Defect door gevolg van een verkeerde montage
• Gebarsten glazen

Bij een defect product, volgt u de stappen van een retourzending. U ontvangt na uw aanmelding een e-mail van ons met daarin de retourinstructies en het retourlabel. U dient het product inclusief bijbehorende accessoires in de originele verpakking terug te sturen naar Colhos.
Uw retourzending wordt door Colhos binnen 2 weken verwerkt. Hierbij kijken we of we het product direct vervangen voor een nieuw exemplaar of dat we deze aanbieden bij onze eigen technische dienst voor reparatie. U wordt hierover binnen een termijn van 2 weken van op de hoogte gesteld. Houdt u bij een reparatie rekening met gemiddeld 4 tot maximaal 6 weken.

 

Defecten en Retourneren

 

Defect bij ontvangst
Wanneer u uw bestelling ontvangt, dient u deze te controleren op beschadigen of defecten. Indien een product bij ontvangst blijkt te zijn beschadigd of anderszins materiaalfouten of fabricagefouten bevat, dan verzoeken wij u een retouraanvraag via het contactformulier in te dienen.

Reparatieverzoek
Colhos heeft een eigen reparatiedienst met de juiste technische kennis om uw product snel en vakkundig te repareren. Wanneer er een defect ontstaat binnen de garantietermijn, is deze reparatie kosteloos voor u. Is de garantie van uw product vervallen, dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor de reparatie van uw product. De verzendkosten voor het retourneren van het product zijn in dit geval voor eigen rekening.

Instructies voor retourzendingen
1. Dien een retouraanvraag in via het contactformulier op www.colhosswitchesandsockets.com. Na goedkeuring van uw retourzending ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail met daarin de retourinstructies, inclusief retourlabel en retournummer.
2. Vul na bevestiging het retourformulier volledig in en stuur het samen met het product terug naar Colhos. Wij zullen vervolgens uw retourzending verwerken. Ontvangen wij een retourzending zonder retourformulier? Dan kunnen wij helaas uw retourzending niet accepteren.

CE-markering
Alle producten die Colhos aanbiedt, voldoen aan de regels die binnen de Europese Economische Ruimte (EER) gelden. CE staat hierbij voor Conformité Européenne,
wat zoveel betekent als in overeenstemming met de Europese regelgeving. De CE-markering kan per product bij onze klantenservice worden opgevraagd.

Updating…
  • Geen producten in uw winkelmand.